You are here

Ανακοινώσεις για Υποτροφίες

Undefined

Comments

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

Προκήρυξεις  επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό, για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό, ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, από τα έσοδα των κληροδοτημάτων «ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑ» και «ΖΩΗ ΣΟΥΤΣΟΥ»  αντίστοιχα,  που υπάγονται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.

δείτε συνημμένα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Πανεπιστημίου 28, Τ.Κ. 106 79,  Αθήνα , τηλ.: 210.3664736 , fax: 210.3664723

Η Ακαδημία Αθηνών προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση μίας (1) υποτροφίας στον κλάδο της Ανοσολογίας και μίας (1) υποτροφίας στον κλάδο της Ιατρικής Απεικόνισης, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, από τα έσοδα των Γενικών Κληροδοτημάτων υπέρ της Εκπαιδεύσεως.

Δείτε συνημμένο

Γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει να δίνεις ευκαιρίες σε νέους˙ ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε νεότατος, έχοντας στις αποσκευές του ένα όραμα και κατέκτησε τον κόσμο. Γι’ αυτό και από το 1978, το Ίδρυμα Ωνάση απελευθερώνει δυνάμεις, έχοντας προσφέρει περισσότερες από 7.000 υποτροφίες, και συνεχίζει. Στηρίζει με συνέπεια εκείνους που αριστεύουν, που επιθυμούν να διακριθούν στον τομέα τους και να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Με τα Προγράμματα Υποτροφιών και με αταλάντευτο γνώμονα την αξιοκρατία, συνδράμει χιλιάδες επιστήμονες και ερευνητές στην προσπάθειά τους να προοδεύσουν.Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20, ξεκίνησαν. 

Το Πρόγραμμα προβλέπει χορήγηση υποτροφιών προς Έλληνες για σπουδές στο εξωτερικό. Οι όροι και προϋποθέσεις περιλαμβάνονται στο κείμενο της σχετικής προκήρυξης εδώ . Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά εδώ .

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών:

28 Φεβρουαρίου 2019

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 37 13 053, -054, -056, -057 ή μέσω e-mail στο scholarships@onassis.org .

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Πανεπιστημίου 28, Τ.Κ. 106 79 Αθήνα

τηλ.: 210.3664736 & 210.3664781

fax: 210.3664723

 

     Σας αποστέλλουμε προκήρυξη διαγωνισμού για τη χορήγηση δύο (2) υποτροφιών, εκ των οποίων μία (1) στον κλάδο της Ανοσολογίας, σε πτυχιούχους Επιστημών Υγείας, Τμημάτων Βιολογίας και Χημείας Σχολών/Τμημάτων (ελληνικών Πανεπιστημίων ή ισοτίμων Πανεπιστημίων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, από τα έσοδα των Γενικών Κληροδοτημάτων υπέρ της Εκπαιδεύσεως.

    Παρακαλούμε για την ενημέρωση, με όποιον τρόπο κρίνετε πρόσφορο, όσων ενδεχομένως ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον προκηρυχθέντα διαγωνισμό.

    Επισημαίνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, λήγει στις 6 Μαϊου 2019.

 

Με εκτίμηση

Ελένη Αρμένη

Τμήμα Υποτροφιών

της Ακαδημίας Αθηνών

τηλ.: 210.3664736

Δείτε ανακοίνωση

δειτε συνημμενο

attachment: 

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) προκηρύσσει 100 θέσεις υποτροφιών διάρκειας 18 έως 24 μηνών, για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών πρώτου κύκλου στην Ελλάδα (ακαδ. έτος έναρξης 2018-2019) με παράλληλη πρακτική άσκηση για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας στην ΕΤΕ, ανάλογα τον τόπο σπουδών του υποψήφιου, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Μετά το πέρας των μεταπτυχιακών τους σπουδών οι υπότροφοι θα απασχοληθούν, εάν επιθυμούν, στην ΕΤΕ με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, για δύο έτη.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χορήγηση Υποτροφίας σε ένα υποψ. Διδάκτορα στο γνωστικό αντικείμενο Ανόργανη Χημεία-Χημεία Υλικών (80623 – Ε.Υ.:Βασίλης Ταγκούλης) (29/10/2018)

Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στο πεδίο Προσκλήσεις Ερευν. Προσωπικού και ειδικότερα στην ιστοσελίδα:

 

https://research.upatras.gr/el/content/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-ypovoli-protasis-pros-horigisi-ypotrofias-se-ena-ypops

 

Vassilis TANGOULIS, Ph.D

Assistant Professor

Laboratory of Inorganic Chemistry

Department of Chemistry

University of Patras

26504 Patra, Greece

 

Email : vtango@upatras.gr

tel.     : 0030 2610 997739

skype: vassilis.tangoulis1

Web LinksResearchGateNET / ResercherID  /  Orcid ID  /  Google Scholar /

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

attachment: 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

δειτε συνημμενο

attachment: 

δείτε συνημμένο

attachment: 

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

attachment: 

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

attachment: 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΕΤΟΥΣ 2019

Για το ακαδημακό έτος 2018-2019 γίνονται δεκτές αιτήσεις υποψηφίων για εγγραφή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Χημείας, της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, για έμμισθη εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής, στο πρόγραμμα με τίτλο:

"Σχεδιασμός λειτουργικών υλικών για ενεργειακές εφαρμογές"

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα,

 

Παρακαλούμε δείτε συνημμένη την Προκήρυξη Μεταπτυχιακών Υποτροφιών του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση για το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019, την οποία θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να αναρτήσετε στους πίνακες ανακοινώσεων του Τμήματός σας, καθώς και στο site σας.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία σας.   

Με εκτίμηση                                                                     

Διοικητική Γραμματεία                                                                                                                                                                                                                      

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ 2018 (ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΙ)

δείτε συνημμένο

attachment: 

Χορήγηση 5 υποτροφίων Βιολέττα Βιμπλή

δείτε συνημμενο

attachment: 

 (βλέπε συνημμένο έγγραφο )

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

attachment: 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) προκηρύσσει τον 8ο διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2018 για τη δημιουργία νέων οικολογικών-καινοτόμων προϊόντων διατροφής.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε  για την προκήρυξη του Διαγωνισμού Ecotrophelia.

Με εκτίμηση,

ΜΕ Λέκκα

Το Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα αιτηθεί άμεσα την προκήρυξη πέντε (5) θέσεων για έμμισθη ερευνητική απασχόληση, με δυνατότητα εκπόνησης Διαδακτορικής διατριβής.

Συνημμένα θα βρείτε την Ανακοίνωση-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τμήμα Χημείας, Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας

45 110 Ιωάννινα, ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. +30–26510–08301 / –08412, Φαξ. +30–26510–08796

E–mail: mprodrom@cc.uoi.gr, Web: http://users.uoi.gr/mprodrom

Μάμαντος Προδρομίδης, Καθηγητής

Σελίδες