You are here

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Greek

Comments

1. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΌΜΕΝΟ για την τελική κατανομή των πτυχιακών εργασιων.

2. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ 2 για την επαναληπτική δήλωση για τις κενές θέσεις- Προθεσμία καταθεσης εντυπού στη Γραμματεια μεχρι την Παρασκευή  23-2-2018 

Παρακαλώ στο επισυαπτόμενο αρχείο υπάρχουν οι ασκήσεις και οι υπεύθυνοι των εργαστηριακών ασκήσεων.

Λόγω μιας προσθήκης στην κατάσταση των ομάδων των φοιτητών που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ της Τετάρτης, επισυνάπτουμε εκ νέου τις καταστάσεις.

Από το εργαστήριο

Επισυνάπτονται οι σημειώσεις «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ» καθώς και η θεωρία της άσκησης 13 "Προσρόφηση σε στερεό", που αφορούν το Εργαστήριο "ΦΥΣΙΚΩΝ & ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ".

Από το Εργαστήριο

"ΑΓΡΟΧΗΜΕΙΑ" ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "Εργαστήριο Εισαγωγής στις Αναλυτικές Τεχνολογίες και τις Εφαρμογές τους"

Λόγω κάποια εσωτερικής αλλαγής στη κατάσταση με τις ομάδες των φοιτητών, του εργαστηρίου Φυσικών και Χημικών Διεργασιών, που θα διενεργείται κάθε Πέμπτη, επισυνάπτονται εκ νέου οι καταστάσεις με την κατανομή των φοιτητών σε ομάδες.

Από το Εργαστήριο

Καλούνται οι υποψήφιοι για το ΠΜΣ του Τμήματος Χημείας (Β' Προκήρυξη) να προσέλθουν για Συνέντευξη την Πέμπτη 15.02.2018 και ώρα 12.30  στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος Χημείας (αίθουσα Χ2-090). Η Συνέντευξη είναι υποχρεωτική."

Ευχαριστώ,

Π. Δεμερτζής

Παρακαλούμε δέιτε τον συνημμένο πίνακα.

Από τη Γραμματεία

δειτε συννημενο

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 20ού Συνεδρίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το συνέδριο που διοργανώνουμε στις 25 - 27 Ιουνίου 2018.

Επισυνάπτεται η προκήρυξη του συνεδρίου καθώς και οδηγίες για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής και περιλήψεων.

Παρακαλούμε να προωθήσετε την προκήρυξη και τις οδηγίες στους φοιτητές του Τμήματός σας σε περίπτωση που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Η ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι: https://20chemconf.blogspot.gr/

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Χ2-097 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 θα γίνει η πρώτη φάση της παρουσίασης πτυχιακών εργασιών των προπτυχιακών φοιτητών του Τομέα μας. Σε περίπτωση που κάποιοι φοιτητές δεν προλαβαίνουν να παρουσιάσουν την εργασία τους τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα οργανώσουμε δεύτερη ημέρα παρουσιάσεων, πιθανά το διάστημα 20-23 Φεβρουαρίου, μετά τη Καθαρά Δευτέρα.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που πρόκειται να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο τμήμα για την ορκωμοσία του Μαρτίου να υποβάλλουν την αίτηση έως 23/02/2018 στη γραμματεία .

Έντυπα για αίτηση πτυχίου

  1. ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ (επισυνάπτεται)
  2. ΥΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (επισυνάπτεται)
  3. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Επισυνάπτονται οι τίτλοι ασκήσεων και οι καταστάσεις με την κατανομή των φοιτητών σε ομάδες για το Εργαστήριο Φυσικών και Χημικών Διεργασιών

Εκ του εργαστηρίου

H έναρξη του Εργαστηρίου: «Εργαστήριο Φυσικών και Χημικών Διεργασιών» θα γίνει την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018. Οι φοιτητές θα πρέπει να προσέλθουν στην αίθουσα Χ2-120 στις 10:00.

Το εργαστηριακό μάθημα θα διεξάγεται στο εργαστήριο Φυσικών και Χημικών Διεργασιών Χ2-120 κάθε Τετάρτη στις 9:00–14:00 και Πέμπτη στις 14:00–19:00.

Επισημαίνουμε ότι η παρουσία των φοιτητών στο εργαστήριο είναι υποχρεωτική.

Επισυνάπτονται οι τίτλοι ασκήσεων και οι καταστάσεις με την κατανομή των φοιτητών σε ομάδες.

 

Από το Εργαστήριο

Αναγγελία διαγωνισμού βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018 για τις κατηγορίες των Επιστημονικών Βραβείων και Διπλωματικών Εργασιών.

attachment: 

Με απόφαση της Γ.Σ. 963/2-2-2018 η «Εβδομάδα Χημείας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο αμφιθέατρο 2 του Τμήματός μας.

 

Από τη Γραμματεία

Σχετικά με την παράταση της διανομής συγγραμμάτων για τους φοιτητές μέχρι και την Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018.

Οι εξετάσεις του μαθήματος "ΒΙΟΛΟΓΙΑ" θα γίνει στις 5/2 και ώρα 9:00-12:00 στην αίθουσα του εργ. Βιολογικής Χημείας στην Ιατρική (αίθ. σεμιναρίων)

Από τη Γραμματεία

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο "ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ 2017-2018 ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ"

Σας ενημερώνουμε ότι το Εαρινό εξαμήνο του Τμήματός μας ξεκινά στις 12-2-2018 ημέρα Δευτέρα.

Από τη Γραμματεία

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος μεταδιδακτορικός ερευνητής να εκδηλώσει ενδιαφέρον για έμμισθη απασχόληση  στο πρόγραμμα «OPENSCREEN_GR Ερευνητική υποδομή ανοιχτής πρόσβασης για στοχευμένες τεχνολογίες σάρωσης και ανακάλυψη βιοδραστικών μορίων για την προστασία της Υγείας, της Κτηνοτροφίας, της Γεωργίας και του Περιβάλλοντος», σε συνεργασία με την Καθηγήτρια Μαριλένα Ε. Λέκκα.

Για περισσότερες πληροφορίες

ΜΕ Λέκκα

Ε-mail: mlekka@uoi.gr

Τηλ: 26510 08367

 

Σχετικός σύνδεσμος

http://www.rc.uoi.gr/index.php/nea-anakoinoseis/proskliseis-erevniton/21...

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) προκηρύσσει τον 8ο διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2018 για τη δημιουργία νέων οικολογικών-καινοτόμων προϊόντων διατροφής.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε  για την προκήρυξη του Διαγωνισμού Ecotrophelia.

Με εκτίμηση,

ΜΕ Λέκκα

Το Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα αιτηθεί άμεσα την προκήρυξη πέντε (5) θέσεων για έμμισθη ερευνητική απασχόληση, με δυνατότητα εκπόνησης Διαδακτορικής διατριβής.

Συνημμένα θα βρείτε την Ανακοίνωση-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τμήμα Χημείας, Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας

45 110 Ιωάννινα, ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ. +30–26510–08301 / –08412, Φαξ. +30–26510–08796

E–mail: mprodrom@cc.uoi.gr, Web: http://users.uoi.gr/mprodrom

Μάμαντος Προδρομίδης, Καθηγητής

 

Το Τμήμα Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενδιαφέρεται να προσλάβει Πανεπιστημιακό Υποτρόφο, εφόσον εγκριθούν οι σχετικές πιστώσεις, για τη διδασκαλία του κατ’επιλογήν μαθημάτος Βιολογία  του 2ου εξαμήνου του  ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση, την αίτηση και το περίγραμμα του μαθήματος.

Από τη Γραμματεία

Η  Γ.Σ.Ε.Σ. αριθμ. 961Α/22-12-2017   του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο της λειτουργίας του Αναμορφωμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Φ.Ε.Κ. 2121/1-8-14 & Φ.Ε.Κ. 3356/15-12-2014) προκηρύσσει την εισαγωγή 21 (είκοσι ένα) νέων μεταπτυχιακών φοιτητών για το Πανεπιστημιακό έτος 2017-18.

         Η εισαγωγή των Μεταπτυχιακών Φοιτητών θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2018.

         Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τμήμα Χημείας, οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις παρακάτω κατευθύνσεις

  1. Χημεία Προηγμένων Υλικών και Κατάλυση, Τεχνολογικές Εφαρμογές.
  2. Σύγχρονες Τεχνολογίες Αναλυτικής και Περιβαλλοντικής Χημείας
  3. Συνθετική Χημεία, Βιοχημεία – Bιοδραστικές Ενώσεις
  4. Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων
  5. Φυσική και Θεωρητική Χημεία Νανοδομών και Περιβαλλοντικών Συστημάτων

Ιστορία, Επιστημολογία και Διδακτική της Χημείας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν μέχρι 31-01-2018 στην Γραμματεία του Τμήματος Χημείας

avlessid's picture

                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εξετάσεις του μαθήματος: Αναλύσεις Πεδίου - Μη Καταστρεπτικές Μέθοδοι Ανάλυσης-ΤΑΠ5 (για τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές) του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών A΄ Εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26-01-2018 και ώρα 13:00-16:00 (Συνάντηση στο εργαστήριο Χ2-316).

                                                                           Ο διδάσκων

                                                                    Δρ. Γεώργιος Τσόγκας

melissas's picture

Οι φροντιστηριακές ασκήσεις του μαθήματος "Φυσικοχημεία ΙΙ-ΧΗΥ033" για το αντικείμενο της Κβαντομηχανικής θα γίνουν την Τετάρτη, 24η Ιανουαρίου 2018, και ώρες 11:00-12:30, στο αμφιθέατρο του τμήματος. 

Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει την Τετάρτη, 7η Φεβρουαρίου 2018, και ώρες 14:00-17:00, στο αμφιθέατρο του τμήματος, καθώς και στην αίθουσα Χ3-132. 

Ο διδάσκων

Το Τμήμα Χημείας πρόκειται να προσλάβει δώδεκα (12) μεταπτυχιακούς φοιτητές για την επικουρία των μελών ΔΕΠ στην άσκηση των φοιτητών, τη διεξαγωγή φροντιστηρίων, εργαστηριακών ασκήσεων, εποπτεία εξετάσεων και διόρθωση ασκήσεων και Υποψήφιους Διδάκτορες για την επικουρία των μελών ΔΕΠ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο για το έτος 2018.

H αίτηση και τα συνημμένα έγγραφα θα πρέπει να κατατεθούν στην Γραμματεία έως 31-1-2018

Από τη Γραμματεία

Σύμφωνα με απόφαση της ΣΕΜΣ η οποία έγινε δεκτή από την Γ.Σ. του Τμήματος, για όλους τους παλιούς μεταπτυχιακούς φοιτητές δίνεται μια τελευταία τρίμηνη παράταση έως και 31-3-2018. Πέραν αυτής δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Από τη Γραμματεία

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την *Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018*, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την *Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018*.

Σελίδες