You are here

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Greek

Comments

Παρακαλούνται  οι φοιτητές που έχουν αφήσει την δήλωση των μαθημάτων τους σε κατάσταση «Πρόχειρη» να την οριστικοποιήσουν μέχρι το τέλος των δηλώσεων διότι δεν προσμετρώνται ως κανονικές και δεν θα περιληφθούν τα μαθήματα στην δήλωση.  

Οι δηλώσεις μαθημάτων θα αρχίσουν σήμερα στις 23-03-2020 έως 01-04-2020. Οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν  τα μαθήματα του εξαμήνου τους και όσες εκκρεμότητες εχουν .

Ανακοινώνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Παρακαλούνται οι φοιτητές α) να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Τμήματος και των διδασκόντων και β) να εγγραφούν στα αντίστοιχα e-courses των μαθημάτων που παρακολουθούν το τρέχον εξάμηνο.

Για πληρότητα επισυνάπτουμε επίσης και τις Οδηγίες
Εγκατάστασης του Office 365, οι οποίες ήδη βρίσκονται στην κεντρική
ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.


Ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρήση του Microsoft Teams
μπορείτε να τις απευθύνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση office365@uoi.gr
(ή στη διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Δικτύων).

 

Η κατανομή των φοιτητών στους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους(Α.Σ.) γίνεται ως ακολούθως: ο αριθμός των πρωτοετών φοιτητών διαιρείται με τον αριθμό των ενεργών Α.Σ. και το πηλίκο της διαίρεσης προσαυξημένο κατά μονάδα καθορίζει τον αριθμό των Α.Σ. Η κατανομή των φοιτητών στα μέλη Δ.Ε.Π. πραγματοποιείται με αλφαβητική σειρά. Στο φοιτητή γνωστοποιείται το όνομα του ακαδημαϊκού συμβούλου του κατά την εγγραφή του στη Γραμματεία του Τμήματος και ο φοιτητής πρέπει με δική του πρωτοβουλία να έρθει το συντομότερο δυνατόν σε επαφή μαζί του. Η πρώτη συνάντηση Α.Σ. και φοιτητήθα πρέπει να γίνει κατά τον πρώτο μήνα (Οκτώβριο) φοίτησης. Σε περίπτωση απουσίας του Α.Σ. σε εκπαιδευτική ή άλλη άδεια, το αντίστοιχο αρχείο και τα συμβουλευτικά του καθήκοντα αναλαμβάνει προσωρινά ο εκάστοτε αντικαταστάτης του ή ακολουθεί τυχαία προσωρινή ανάθεση σε άλλο μέλος Δ.Ε.Π.Σε περίπτωση που ο Α.Σ. δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του με τον οφειλόμενο για το θεσμό τρόπο, ο φοιτητής ή οι φοιτητές τους οποίους έχει αναλάβει, μπορούν να ζητήσουν με αιτιολογημένη αίτησή τους προς το Τμήμα την αντικατάστασή του.

Οι δηλώσεις μαθημάτων θα παραταθούν έως 10-04-2020. Οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν 10 μαθήματα όσοι βρίσκονται έως 6 εξάμηνο. Στο 8 εξάμηνο το όριο δήλωσης είναι 12 μαθήματα.

Για τους φοιτητές πέραν πτυχίου θα δηλώσουν τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων εμβόλιμη δήλωση (χωρίς όριο δήλωσης) που οφείλουν και κανονική δήλωση χωρίς όριο δήλωσης, η περίοδος δηλώσεων θα είναι  έως 10-04-2020. 

***Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μόνο μαθήματα επιλογής του 7 εξαμήνου που έχουν δηλώσει ξανά στο παρελθόν.

Η εξυπηρέτηση των φοιτητών θα γίνεται κυρίως μέσω email ή τηλεφωνικά κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης της Γραμματείας,οι οποίες είναι

 10:00- 12:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Οι φοιτητές μπορούν:

 1. Να ενημερώνονται πρώτα από τις ανακοινώσεις του Τμήματος ( στις ανακοινώσεις Γραμματείας) για τα θέματα που τους αφορούν
 2. Να ζητούν βεβαιώσεις σπουδών, αναλυτικές βαθμολογίες  και πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν στο email της Γραμματείας gramchem@uoi.gr.

Στο email  θα αναγράφονται απαραιτήτως :

Α. Τα εξής προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης του φοιτητή:

 1. Ονοματεπώνυμο και Πατρώνυμο
 2. Α.Μ.
 3. Αριθμός ΕΔΕ και id GUNET
 4. Αριθμός αστυνομικής ταυτότητας
 5. Τηλέφωνο επικοινωνίας

Β. και:

 1. Το θέμα
 2.  εάν είναι Προπτυχιακός φοιτητής, Μεταπτυχιακός φοιτητής ( σε ποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα) ή Υπ.Διδάκτορας
 3. Αναλυτικά το αίτημα

Προς ενημέρωσή σας μπορείτε να δείτε το ΦΕΚ Αναστολής λειτουργίας καθώς και τα παρακάτω link με σχετικές ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου.

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά από την ιστοδελίδα του Πανεπιστημίου μας.

 

https://www.uoi.gr/enimerosi-gia-tin-apagoreysi-leitoyrgias-toy-panepistimioy-symfona-me-tin-koini-apofasi-ton-ypoyrgeion-paideias-kai-ygeias-gia-tin-prostasia-apo-tin-diadosi-toy-koronaioy-covid-19/

https://www.uoi.gr/wp-content/uploads/2020/03/kya-anakoinosi_prytaneias-_10-3-2020.docx

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο Χ3-211γ η προφορική παρουσίαση και εξέταση της πτυχιακής εργασίας της φοιτήτριας:

 • Αργυρής Βουλβουτζίδου, Α.Μ.: 4925.

 

Ο επιβλέπων,

Ι. Γεροθανάσης

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, 

 
Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο Δελτίο Τύπου που αφορά την ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας διασυνοριακής επιχειρηματικής θερμοκοιτίδας στην οποία μπορούν να υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι έως 31.3.2020, για αξιοποίηση των υπηρεσιών της. 

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 22ου Συνεδρίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Χημείας 6-8 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και η επίσημή του γλώσσα είναι τα Αγγλικά

Εγγραφές έως 27 Μαρτίου στο σύνδεσμο: www.chemistry.uoc.gr/chemconf/register.html

Για Περισσότερες  Πληροφορίες  παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.chemistry.uoc.gr/chemconf και διαβάστε την επισυναπτόμενη προκήρυξη.

Γiα Ερωτήσεις στο e-mail: chemconfuoc@gmail.com  ή στην σελίδα του συνεδρίου στο facebook: https://www.facebook.com/groups/181113602504754/

Αναβάλλεται το σημερινό μάθημα στα Αγγλικά ΙΙ (6/3/2020) για προσωπικούς λόγους της διδάσκουσας.

Η αναπλήρωση του μαθήματος θα ανακοινωθεί έπειτα από σχετική συνεννόηση με τους φοιτητές/τριες.

 

Από τη Γραμματεία του Τμ. Χημείας

( βλέπε συνημμένο αρχείο )

 Η εμβόλιμη δήλωση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2019-2020 για τους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος θα γίνει από 16/3 έως και 22/3/2020.

Οι δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2019-2020 για τους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος θα γίνουν από 4/3 έως και 15/3/2020.

Από τη Γραμματεία

H παρουσίαση της Πτυχιακής Εργασίας της δ. Θένιας Γεωργιάδου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26-2-2020 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Χ2-097.

 

Μιχάλης Σίσκος

Αν. Καθηγητής

Η παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας από την κ. Παρασκευή Σ. Στεργίου θα λάβει χώρα την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στην αίθουσα Χ2-097.

Τίτλος εργασίας: 
"Αντίδραση 4-νιτροφαινυλοϋδραζιδίου και 4-ακετοφαινυλοακετοϋδραζιδίου με 2-υδρoξυ-1-ναφθαλδεΰδη. Οξείδωση των προκυπτόντων Ν-ακυλοϋδραζονών με νιτρικό αμμώνιο του δημητρίου (IV)"

 

Ο διδάσκων,

Γ. Βαρβούνης

Καλούνται οι παρακάτω φοιτητές που έχουν επιλέξει τον κ. Καμπανό για την πτυχιακή τους εργασία σε συνάντηση στο γραφείο του την Πέμπτη 20/2/2020 στις 13:00.

ΑΜ: 4777,  5330,  5218,  5172

Τομέας Ανόργανης και Αναλυτικής      

451 10 Ιωάννινα

Καθ. Θ. Καμπανός

E-mail: tkampano@uoi.gr

Παρακαλούνται οι φοιτητές που πρόκειται να εκπονήσουν πτυχιακή εργασία με την καθηγήτρια κ ΜΕ Λέκκα να της αποστείλουν μήνυμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να ορισθεί η πρώτη συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,

ΜΕ Λέκκα.

( βλέπε συνημμένο αρχείο )

( βλέπε συνημμένο αρχείο )

Η έναρξη του εαρινού εξαμήνου ορίζεται στις 17 Φεβρουαρίου

Αξιολογήσεις Μαθημάτων Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Αγροχημεία-Εφαρμογές στη Ζωική και Φυτική Παραγωγή/ Φαρμακευτικά Φυτά" χειμερινού εξαμήνου Α.Ε. 2019 - 2020.  
Αξιολογήσεις Μαθημάτων Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ανόργανη Βιολογική Χημεία" χειμερινού εξαμήνου Α.Ε. 2019 - 2020.   
 

Με εκτίμηση,    

 
Ευαγγελία Ταγκαρέλη
Στατιστικός
τηλ. 265100 7463
___________________________________

Το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.ΑΛ.Ο. της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

σας προσκαλούν

στο Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020  και ώρα 11:30 π.μ.

 

στην εκδήλωση με ΘέμαΑνάδειξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από Υφιστάμενους Φορείς Κ.ΑΛ.Ο.

 

 

Η εκδήλωση αποσκοπεί στη διάδοση της ιδέας της Κοινωνικής Οικονομίας, μέσω της παρουσίασης καλών πρακτικών κοινωνικής επιχειρηματικότητας από υφιστάμενους κοινωνικούς επιχειρηματίες.

Θα ακολουθήσει προαιρετικό βιωματικό εργαστήρι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ 2019-NCOV

( βλέπε συνημμένο αρχείο )

Παρακαλούνται οι φοιτητές που πρόκειται να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο τμήμα για την ορκωμοσία του Απριλίου να υποβάλλουν την αίτηση έως 20/02/2020 στη γραμματεία .

Έντυπα για αίτηση πτυχίου

 1. ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ & ΥΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (επισυνάπτεται)
 2. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Το British Council διοργανώνει τον διαγωνισμό FameLab για να  αναδείξει τα νέα προσωπα της επιστήμης.

( βλέπε συνημμένο αρχείο )

attachment: 

Ενημέρωση των φοιτητών του τμήματός μας για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης μεταξύ Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τη δυνατότητα συμμετοχής τους με αντιπροσωπευτική ομάδα.

το link της ανακοίνωσης είναι:

https://www.uoi.gr/protathlima-kalathosfairisis-metaxy-tmimaton-toy-panepistimioy-ioanninon-enarxi-eggrafon/ 

 

To Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο της επανίδρυσης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Φ.Ε.Κ. 1723/17-5-18) προκηρύσσει την εισαγωγή νέων μεταπτυχιακών φοιτητών για το Πανεπιστημιακό έτος 2019-2020. Η εισαγωγή των Μεταπτυχιακών Φοιτητών θα γίνει τον Μάρτιο του 2020. Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τμήμα Χημείας, οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ).

( βλέπε συνημμένα αρχεία )

Ανακοίνωση διοργάνωσης Θερινού Σχολείου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «AQUAlity» - Ιωάννινα 8-9 Απριλίου 2020, Τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

( βλέπε συνημμένα αρχεία )

Σελίδες