You are here

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Greek

Comments

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Την Πέμπτη 21/9 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Χημικού στο αμφιθέατρο με βασική θεματολογία το ζήτημα της πτυχιακής και των προαπαιτουμένων. Στην Συνέλευση επίσης θα γίνει και ενημέρωση εκ μέρους το Δ.Σ. για αυτά που ειπώθηκαν στην συνάντηση με την Πρόεδρο του τμήματος κα.Λέκκα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Κατόπιν αιτημάτων επιτυχόντων για εγγραφή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση χωρίς τη χρήση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων ή άλλων αντικειμενικών δυσκολιών, ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τους εν λόγω εισαχθέντες, καταληκτική προθεσμία εγγραφής, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
-Αίτηση για εγγραφή.
-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

Έγγραφο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με την προθεσμία εγγραφής στις Σχολές επιτυχίας των εισαγομένων στις Σχολές, Τμήματα ή εισαγωγικές κατευθύνσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών- Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
Η προθεσμία εγγραφής είναι από 22/9/2017 έως 29/9/2017.

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                            (για φοιτητές Πρώτου Έτους Σπουδών)

 

Οι παραδόσεις του μαθήματος του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών 1ου Εξαμήνου:

                                               «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι» (Kωδ. 1.1.)

                                                                    ή

                                               (Kωδ. Οδηγού Σπουδών ΧΗΥ101)

                                                              θα γίνονται

                                            κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 11:00-13:00

                                               στο Αμφιθέατρο 2-(Ι.Τσαγκάρη).

                                   Έναρξη μαθημάτων τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017.

 

                                                                    Οι διδάσκοντες

                                                 Καθηγητής Αθανάσιος  Βλεσσίδης

                                           Επίκουρος Καθηγητής Δημοσθένης Γκιώκας

Σχετικά με το στεγαστικό επίδομα, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1. Από το ΥΠΠΕΘ θα υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου οι κηδεμόνες των φοιτητών, και με τους κωδικούς taxisnet, κάνουν αίτηση.

2. Δεν θα απαιτείται κανένα έγγραφο για την αίτηση. Η διασταύρωση των στοιχείων θα γίνεται ηλεκτρονικά.

3. Θα απαιτηθεί μόνο ή έκδοση των πιστοποιητικών σπουδών από τις Γραμματείες.

4. Η πλατφόρμα θα είναι σύντομα έτοιμη και θα εκδοθεί εγκύκλιος από το ΥΠΠΕΘ με οδηγίες για όλες τις περιπτώσεις, ακόμα για για κάποιες ακραίες.

 

Από Πέμπτη 14-9-2017 έως 20-9-2017 θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις που αφορούν την Πτυχιακή εργασία για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 (για τα έτη πέραν του 4 έτους) σύμφωνα με προγενέστερη ανακοίνωση για «Πτυχιακές».

Στη Γραμματεία επίσης θα υπάρχει έντυπο όπου θα μπορείτε να αναφέρεται οποιαδήποτε διαφωνία ή πρόβλημα ο καθένας ξεχωριστά έτσι ώστε να τα διερευνήσει η αρμόδια επιτροπή για την επίλυση του προβλήματος.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩΝ

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ -ΜΠΑΔΕΚΑ : AM 4076 ΕΩΣ 5021 (Φ2-124 αιθουσα Ισογειο Φυσικού)

Ρουσσης - Ακρίδα : ΑΜ 5022 ΕΩΣ 5356 (Χ3-216 ΧΗΜΙΚΟ)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ

attachment: 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Σύμφωνα με αποφάσεις των Γ.Σ. με αριθμ 949Α/18-5-2017 και 950α/ 26-5-2017, εις το εξής η Πτυχιακή Εργασία θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

δειτε συννημένο

Η έναρξη των μαθήματων στο Τμήμα Χημείας για όλα τα έτη σπουδών είναι η 25-9-2017 .

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.uoi.gr/panepistimiaki-zoi/politismos/kamerata/

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Το μάθημα των Αγγλικών I και ΙΙ θα δοθεί στις11/9/2017, ημέρα Δευτέρα στις 17.00–20.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο 2 του Χημικού.

Οι εξετάσεις του μαθήματος "ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ" θα διεξαχθούν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00-18.00 στην αίθουσα Χ3-216. (εάν κάποιος από τους εξεταζομένους επιθυμεί να επικοινωνήσει με το διδάσκοντα κ. Καρυπίδη, να απευθυνθεί στη Γραμματεία)

Σας ενημερώνουμε ότι για την υποβολή περιλήψεων για το 5ο Συνέδριο Χημείας που θα πραγματοποιηθεί 29-30 Σεπτεμβρίου 2017 στα Ιωάννινα δίνεται παράταση έως την 7η Σεπτεμβρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλουν τις περιλήψεις καθώς και την αίτηση συμμετοχής τους στο ακόλουθο e-mail: chemcon74@cc.uoi.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

attachment: 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΡΑΣΜΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

Προθεσμία Υποβολης Αιτησεων απο 7-6-2017 εως 30-8-2017 αυτοπροσωπος , ταχυμεταφορα courier ή με ταχυδρομείο (σφραγιδα ημερομηνια ληξη υποβολης)

Δείτε επισυναπτόμενα

Προθεσμία Υποβολης Αιτησεων απο 7-6-2017 εως 11-9-2017 αυτοπροσωπος , ταχυμεταφορα courier ή με ταχυδρομείο (σφραγιδα ημερομηνια ληξη υποβολης)

Δείτε επισυναπτόμενα

Προκήρυξη 50 θέσεων ΜΦ για το Πανεπιστημιακό έτος 2017-18, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του προγράμματος και σύμφωνα με τον κατάλογο ερευνητικών αντικειμένων που επισυνάπτεται .

       Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει σημερα 7-6-2017 και λήγει 30 Αυγούστου 2017 αυτοπροσωπος , ταχυμεταφορα courier ή με ταχυδρομείο (σφραγιδα ημερομηνια ληξη υποβολης) , στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Χημείας, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Υλικών, Βιολογίας, Βιοχημείας, Περιβάλλοντος, Φυσικής, Γεωπονίας, Φαρμακευτικής, Ιατρικής,Γεωλογίας,Κτηνιατρικής,Διατροφής και Διαιτολογίας Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Πτυχιούχοι Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής και Παιδαγωγικών Τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γίνονται αποκλειστικά και μόνον δεκτοί στην κατεύθυνση  « Ιστορία, Επιστημολογία και Διδακτική της Χημείας» .

Να σημειωθεί ότι μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις επι πτυχίω φοιτητών , οι οποίοι χρωστούν κατ’ ανώτατο όριο πέντε (5) μαθήματα την εξεταστική περίοδο της προκήρυξης ώστε να γίνουν δεκτοί εάν λάβουν το πτυχίο τους εγκαίρως

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ERASMUS

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΦ ΚΑΙ ΥΔ ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Παναγοπούλου Αθανασία, Τσουμάγκας Βασίλειος, Μανώλης Άγγελος, Νικολή Αγγελική, Κύρος Λουκάς, Μάκη Γεωργία, Παπαδοπούλου Μαρία, Στεργίου Εμμανουήλ, Τσοτσάνη Ευθυμία, Στρομπούλη Χαραλαμπία, Γεννάτος Κων/νος, Ατλάσης Χρήστος, Ρούνης Λούης, Σταμούλη Λαμπρινή, Κώνστα Σπύρου, Παπαπέτρος Βασίλειος, Φώτου Κων/να, Σταμάτη Ελενίτσα, Ζαραβέλα Αλεξάνδρα, Μπάλας Βασίλειος, Τσιόλη Ευαγγελία, ρούτσης Δημήτριος, Πύργας Ευάγγελος, Ρέτσας Χρήστος, Ανδρέου Αριστείδης, Γιαννέλου Γεωργία, Βαρελά Καλλιόπη, Βλαχάβας Γεώργιος, Μακρυνίτσας Δημήτριος, Ζήκος Μιλτιάδης, Κούταλης Ευάγγελος, Μακρής Ελευθέριος, Καλπάκα Σταυρούλα, Θωμά Ιωάννα, Φαλάγκάρα Όλγα, Τοπαλίδης Αυγερινός, Στεργίου Παναγιώτα, Φούκης Αθανάσιος, Δημακόπουλος Κων/νος

 

attachment: 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ Α.Μ.

Σελίδες