You are here

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Greek

Comments

Γνωστοποιείται στους φοιτητές του ΔΠΜΣ «Περιβάλλον και Αγροδιατροφή» ότι την Παρασκευή 10 Μαίου 2019 και ώρα 13:00-16.00, θα διεξαχθεί η διδασκαλία στα πλαίσια του μαθήματος «Ολική Ποιότητα στη Ζωϊκή και Φυτική Παραγωγή» από τον Αν. Καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας του Π.Ι.κ. Μπόνο Ελευθέριο,στην αίθουσα Χ2-097 του Τμήματος Χημείας.

Γραμματεία ΔΠΜΣ

09/05/2019

Το Τμήμα Χημείας πρόκειται να προσλάβει δώδεκα (12) μεταπτυχιακούς φοιτητές  με ωριαία αντιμισθία για την επικουρία των μελών ΔΕΠ στην άσκηση φοιτητών, τη διεξαγωγή φροντιστηρίων, εργαστηριακών ασκήσεων, εποπτεία εξετάσεων και διόρθωση ασκήσεων καθώς και υποψηφίων διδακτόρων για την επικουρία μελών ΔΕΠ σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, για το ακαδ. έτος 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά στην Γραμματεία του Τμήματος 10:00 - 12:00 καθημερινά, από 6/5  έως και  13/5/2019.

( συνημμένα θα βρείτε την αίτηση με τα απαραίτητα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά )

 

Από τη Γραμματεία

Παρατάθηκε η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τη  Δράση «σπουδάΖΩ», που αφορά στην  «Παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές- σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με κουπόνι αγορών (voucher) για την προμήθεια διατακτικών σίτισης».

Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής (σε έντυπη μορφή) και των απαιτούμενων δικαιολογητικών στα κατά τόπους γραφεία της Δομής “ΓΕΦΥΡΑ” ορίζεται η 8/05/2019 και ώρα 14:00 ενώ για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών (http://www.gefyra.com.gr/drasi/oikonomiki-enishysi-se-protoeteis-foitites-spoydastes-meli-oikogeneion-tis-perifereias-stereas) ορίζεται η 8/05/2019 και ώρα 24:00.

Σας υπενθυμίζουμε την Τετάρτη (17/4/2019), ώρα 13.00 στο αμφιθέατρο του Τμήματος, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο, ενός κύκλου σεμιναρίων που έχουν προγραμματισθεί, με ομιλητή τον Αν. Καθηγητή Ιωάννη Κωνσταντίνου.

(βλέπε συνημμένο αρχείο)

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Αντώνης Ζαρκάδης, Αν. Καθηγητής

Γιώργος Παπαγεωργίου, Αν. Καθηγητής

Δημοσθένης Γκιώκας, Επ. Καθηγητής      

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοιτητών για Πρακτική Άσκηση Ακαδ. Έτους 2019-2020 (Φθινόπωρο 2019, Άνοιξη 2020, Καλοκαίρι 2020)

 

Το Τμήμα, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, στο πλαίσιο του Προγράμματος "Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων", το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων κατά το Ακαδ. Έτος 2019-2020, συγκεκριμένα για το Φθινόπωρο 2019 (Οκτώβριος-Νοέμβριος), την Άνοιξη 2020 (Μάρτιος-Απρίλιος) και το Καλοκαίρι 2020 (Ιούλιος-Αύγουστος), υποβάλλοντας σχετική αίτηση από Δευτέρα 6.5.2019 έως Παρασκευή 17.5.2019, στις 14:00, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (δείτε link αμέσως πιο κάτω):

https://bit.ly/2G8mefv

Επισημαίνεται ότι όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, είτε το Φθινόπωρο του 2019, είτε την Άνοιξη του 2020, είτε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2020, θα πρέπει να κάνουν αίτηση στις παραπάνω ημερομηνίες. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ!

 Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

https:://www.twitter.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές: students@gpa.uoi.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019 ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

δειτε συννημενο

attachment: 

Το Τμήμα Χημείας προσκαλεί τα μέλη ΔΕΠ,  προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στον νέο κύκλο σεμιναρίων που διοργανώνει.

Η πρώτη, μιας σειράς ομιλιών που έχουν προγραμματισθεί, θα έχει ομιλητή τον Αν. Καθηγητή Ιωάννη Κωνσταντίνου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17/4/2019), ώρα 13.00 στο αμφιθέατρο του Τμήματος.

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Αντώνης Ζαρκάδης, Αν. Καθηγητής

Γιώργος Παπαγεωργίου, Αν. Καθηγητής

Δημοσθένης Γκιώκας, Επ. Καθηγητής      

Πρώτη αναλυτική ανακοίνωση του Συνεδρίου με όλες τις πληροφορίες, η δήλωση συμμετοχής και οδηγίες για τις περιλήψεις.

Το υλικό αυτό είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

( βλέπε συνημμένα έγγραφα )

 

Με εκτίμηση,

Λεόντιος Φιλοθέου

Πρόεδρος Παγκύπριας Ένωσης

Επιστημόνων Χημικών (ΠΕΕΧ)

T: 99611079

Ε: leontios@outlook.com

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 3020/07-11-2014  και τις αποφάσεις της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής του ΔΠΜΣ «ΑΓΡΟΧΗΜΕΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ/ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ», η μέγιστη χρονική διάρκεια φοίτησης ορίζεται στα 4 έτη.

Συνεπώς:

  • Όσοι εισήχθησαν κατά το έτος 2015, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα και τη Διπλωματική Εργασία έως τον Οκτώβριο του 2019.
  • Όσοι εισήχθησαν κατά το έτος 2016, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα και τη Διπλωματική Εργασία έως τον Οκτώβριο του 2020.

 

Σε διαφορετική περίπτωση οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές διαγράφονται χωρίς ειδοποίηση από τους καταλόγους της γραμματείας, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, όπου μετά από αιτιολογημένη αίτηση θα δίνεται συγκεκριμένη χρονική παράταση.

 

Γραμματεία ΔΠΜΣ

04/04/2019

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 19-04-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 στην αίθουσα Γ. Μυλωνάς.

Οι φοιτητές πρέπει να προσέλθουν από 8:00 έως 9:45 στη Γραμματεία του Τμήματος  για να υπογράψουν τα πρωτόκολλο ορκωμοσίας ενώ πρέπει και να παραδώσουν ΠΑΣΟ - (Βιβλιάριο Υγείας όσοι παλιοί διαθέτουν)

 Για πληροφορίες δείτε συνημμένο έγγραφο

Από τη Γραμματεία

Το μάθημα με κωδικό ΧΗΕ221 –Διδακτική Φυσικών Επιστήμων (Β΄ εξαμήνου) όσοι επιθυμούν να το δηλώσουν για το εαρινό εξάμηνο 2018-2019 να προσέλθουν από τη Γραμματεία από σήμερα μέχρι την Παρασκευή 5-4-2019  διότι τώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης Ακαδημαϊκού Υποτρόφου

Το μάθημα "ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ" της Τρίτης θα γίνεται 15:00-18:00 ώστε να καλυφθούν τα μαθήματα που έχουν χαθεί.

Ο Διδάσκων

Ν. Τσιρίβας

Το μάθημα «Εφαρμογές της Μοριακής Γενετικής στην Αγροτική Παραγωγή» θα αρχίσει την Τρίτη 26/03/2019.

Γραμματεία ΔΠΜΣ

Η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 19-04-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 στην αίθουσα Γ. Μυλωνάς.

Οι φοιτητές πρέπει να προσέλθουν από 8:00 έως 9:45 στη Γραμματεία του Τμήματος  για να υπογράψουν τα πρωτόκολλο ορκωμοσίας ενώ πρέπει και να παραδώσουν ΠΑΣΟ- Βιβλιάριο Υγείας όσοι διαθέτουν

 Για πληροφορίες δείτε συνημμένο

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΔΕ 5Α /19-11-2018, του ΔΠΜΣ «Περιβάλλον και Αγροδιατροφή», σας ενημερώνουμε ότι όσοι μεταπτυχιακοί φοιτητές δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους έως τις 30/09/2019, διαγράφονται από τους καταλόγους της Γραμματείας. Τα ανωτέρω αφορούν τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που εισήχθησαν στο ΔΠΜΣ «Αγροχημεία και Βιολογικές Καλλιέργειες», κατά τα έτη 2003 έως 2013. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την επισυναπτόμενη αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας έως τις 29/03/2019, ειδάλλως διαγράφονται αυτόματα.

Γραμματεία ΔΠΜΣ

Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές που υπέβαλλαν αίτηση στο Τμήμα Χημείας και προσήλθαν στην συνέντευξη να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία για την εγγραφή τους στο ΠΜΣ του Τμήματος.

Η περίοδος εγγραφής είναι από σήμερα έως και την Παρασκευή 15/3.

Από τη Γραμματεία

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

Ενημερώνονται οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ότι έχει ενεργοποιηθεί e-mail της μορφής username@uoi.gr, όπου username είναι το όνομα χρήστη και password ο κωδικός πρόσβασης που έχουν στο φοιτητολόγιο (cronos).

Από τη Γραμματεία

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα και έως την Κυριακή 14/3, ώρα 24:00 οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΔΠΜΣ "Περιβάλλον και Αγροδιατροφή" μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο σύστημα CRONOS την δήλωση μαθημάτων τους.

Από τη Γραμματεία

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα και έως την Κυριακή 10/3, ώρα 24:00 οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΔΠΜΣ "Ανόργανη Βιολογική Χημεία" μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο σύστημα CRONOS την δήλωση μαθημάτων τους.

Από τη Γραμματεία

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα και έως την Κυριακή 10/3, ώρα 24:00 οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΔΠΜΣ "Ιατρική Χημεία" μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο σύστημα CRONOS την δήλωση μαθημάτων τους.

 

Από τη Γραμματεία

ΧΗΕ803 «Περιβαλλοντική χημική Ανάλυση- Σύγχρονες διεργασίες Αποκατάστασης Περιβάλλοντος»

Όσοι φοιτητές το έχουν δηλώσει παρακαλούμε να προβούν στην αντικατάσταση του.

Το συγκεκριμένο μάθημα έχει καταργηθεί από το 2016 αφού η ύλη του έχει ενσωματωθεί σε άλλα μαθήματα του Τομέα Αναλυτικής και Ανόργανης Χημείας.

Η καθηγήτρια προτείνει εναλλακτικά να δηλωθούν είτε η Χημεία Περιβάλλοντος, είτε η Περιβαλλοντική Γεωχημεία-Ορυκτολογία που διδάσκονται σε αυτό το εξάμηνο, εάν επιθυμείτε να δηλώσετε κάποιο παρεμφερές αντικείμενο. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε κάποιο μάθημα από τον κατάλογο.  Παρακαλούμε για τη διόρθωση μέσω του Cronos μέχρι την Παρασκευή 3-3-2019 και ώρα 12μμ που κλείνει το σύστημα, σε αντίθετη περίπτωση παρακαλούμε να προσέλθετε από τη Γραμματεία με το ΠΑΣΟ σας για την τροποποίηση την Δευτέρα ή Τρίτη

H εξέταση του μαθήματος «Επιλεγμένα θέματα μοριακής βιολογίας» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 05/03/2019 και ώρα 15:30 αίθ. 1 (ΒΕΤ).

Γραμματεία ΔΠΜΣ

Η συνέντευξη των υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ του Τμηματος Χημείας θα γίνει την Τρίτη 19/2 και ώρα 11:00-13:00 στην αίθουσα Φ2-145

Από την Γραμματεία

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιούν «Ανοιχτή Ημέρα Γνωριμίας με τα Κέντρα Γλωσσών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» (Open Day) για τους φοιτητές (ελληνόφωνους και αλλοδαπούς) και την  πανεπιστημιακή κοινότητα, σε συνέχεια των κοινών δράσεων που έχουν αναπτύξει για την προώθηση της γλωσσομάθειας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14/02/2019 και ώρα 9.30 π.μ. - 12.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της κοινότητας από μέλη Ε.Ε.Π. και διδάσκοντες ξένων γλωσσών του Ιδρύματος για το έργο και τις δράσεις των δύο Κέντρων (π.χ. εκπαιδευτικά προγράμματα, δυνατότητες υλοποίησης πρακτικής άσκησης, ερευνητικά έργα, καινοτόμες πρακτικές διδασκαλίας). 

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και 2 Workshops (με γλώσσα εργασίας την Αγγλική) στα οποία όσοι ενδιαφέρεστε, πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 WORKSHOPS 

The working language in both workshops is going to be English. 

Workshop 1

Room 222 – Foreign Languages Centre (Central Library Building, ground floor) 12.30 – 13.30 Workshop with Anna Matveeva on «Study tips & Time-management for students» Register at: https://bit.ly/2SjQETX  (25 participants, first-come first-served) 

Workshop 2

Room 223 12.30 – 13.30 Workshop with Lu Liang on «Writing your name in Chinese & Paper cutting / Origami» [Please bring a pair of scissors with you]. Register at: https://bit.ly/2GxxV06 (20 participants, first-come first-served)  

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα.  

-- 

Theodora Tseligka - Gkaziani

Senior Teaching Fellow in ESP/EAP

Faculty of MEDICINE, University of Ioannina

URL: http://med.uoi.gr

Office 217

Foreign Languages Centre

(Central Library Building - ground floor)

University Campus, P.O. Box 1186

GR451 10 Ioannina, 

GREECE

 

T:  +302651005948

E: thtselig@uoi.gr 

fax: +302651005097

URL: http://flc.unit.uoi.gr/

Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο "Συντήρηση Πολιτιστικής Κληρονομιάς- Υγεία, Ασφάλεια και Περιβάλλον"

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, Μουσείο Αργυροτεχνίας, Πολιτιστικού Ιδρύματος Πειραιώς, Κάστρο Ιωαννίνων 

Ώρα έναρξης: 10:00 πμ

Διογανώνει: Ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων και έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΣΑΕΤΤΕ)  σε συνεργασία με το Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων

Μετά από σχετικά αιτήματα, η γραπτή εξέταση του μαθήματος «Επιλεγμένα θέματα μοριακής βιολογίας», που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 08/02, αναβάλλεται. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής.

 

Γραμματεία ΔΠΜΣ

Νέα ανακοίνωση για την πτυχιακή εργασία.

Από την Γραμματεία

Σελίδες