You are here

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Greek

Comments

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019.

Από τη Γραμματεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αναστέλει για σήμερα, Τετάρτη 9-1-2019, την Εκπαιδευτική και διοικητική του λειτουργία λόγω της συνεχιζόμενης
χιονόπτωσης στην πανεπιστημιούπολη και τις δυσκολίες στις μετακινήσεις
προς το Ιδρυμα.

Η Πρυτανεία

Καλούνται όλοι οι φοιτητές την Πέμπτη 10/1 και ώρα 13:00, στο Αμφ. 2, για ενημέρωση από την Πρόεδρο του Τμήματος για την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια του πτυχίου των φοιτητών του Τμήματος Χημείας.

Από την Γραμματεία

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο https://eudoxus.gr/files/Paratasi_Xeimerinou_2018-19.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την *Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019*, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την *Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019*.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας επισυνάπτονται η επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που χρηματοδοτεί την έρευνα, η επιστολή του Υπουργείου Παιδείας, και η Ειδική Δήλωση περί Απορρήτου που περιγράφει τους στόχους της έρευνας και τα μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων των ερωτηθέντων. Περισσότερες πληροφορίες γενικά για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.eurograduate.eu

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (http://gpa.uoi.gr) έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα κατάταξης και επιλογής των φοιτητών του Τμήματος, που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι 2019 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑ-ΕΣΠΑ-7-2019/14-11-2018).

Τα αποτελέσματα βρίσκονται στην ενότητα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι.>Φοιτητές>Αποτελέσματα» (Link: https://goo.gl/TCc5bX).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (Email: students@gpa.uoi.gr).

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

Καλούνται οι τεταρτοετής ή τριτοετής φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην καταγραφή της ιστορίας των οργάνων του τμήματος μας (αρχές λειτουργίας, τεχνολογία, συμβολή στην εξέλιξη της επιστήμης της χημείας κλπ) να επικοινωνήσουν με το Καθηγητή κ Χατζηκακού στο 8362 ή στο εργαστήριο Χ3-312 καθημερινά από 9.00-14.00 και 15.00-18.00

Παρακαλούνται οι φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια να συμπληρώσουν έως 23/12 την αίτηση - δήλωση πτυχιακής εργασίας (επισυνάπτεται) και να την καταθέσουν στη Γραμματεία ή να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο mail της Γραμματείας με την ένδειξη "ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ".

Από τη Γραμματεία

Οι εξετάσεις για κατάταξη στο τμήμα Χημείας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο
πρόγραμμα:
1. ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι, Τετάρτη 12-12-2018, αίθουσα Φ2-145, ώρα έναρξης 10:00
2. ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι, Παρασκευή 14-12-2018, αίθουσα Φ2-145, ώρα έναρξης 10:00
3. ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ Ι, Δευτέρα 17-12-2018, αίθουσα Φ2-145, ώρα έναρξης 10:00

δείτε συνημμένο

Το Τμήμα, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής, στο πλαίσιο του Προγράμματος  "Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων", το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το ελληνικό δημόσιο, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για για την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων κατά την Άνοιξη (Μάρτιος - Απρίλιος) και το Καλοκαίρι (Ιούλιος - Αύγουστος) 2019, υποβάλλοντας σχετική αίτηση από Δευτέρα 19.11.2018 έως Παρασκευή 30.11.2018, στις 14:00, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (δείτε link αμέσως πιο κάτω):

http://gpa.uoi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=295

Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

https:://www.twitter.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές: students@gpa.uoi.gr

Παρακαλούνται όσοι πήραν μετεγγραφή για το Τμήμα Χημείας Ιωαννίνων να προσέλθουν το αργότερο μέχρι 21-10-2018 με τα δικαιολογητικά τους (αυτά τα οποία του δηλώσαν στο σύστημα και τους εμφανίζει στην τελική απόφαση), μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας.

Επισυνάπτεται  οδηγίες για έγγραφα.

Όσοι φοιτητές πήραν μετεγγραφή για άλλα Ιδρύματα παρακαλούνται μέχρι την άλλη Τετάρτη να αποστείλουν στο fax 2651007006 μια Υπεύθυνη Δήλωση (επισυνάπτεται) θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής από κάποιο ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα ,όπου θα αιτούνται τα εξής «παρακαλούμε όπως με διαγράψετε από το τμήμα Χημείας Ιωαννίνων για την ολοκλήρωση της  μετεγγραφής σε άλλο ΑΕΙ της χώρας (αναφέρετε το τμήμα υποδοχής)». Οι διαγραφές θα σταλούν από τη γραμματεία στο Τμήμα που θα μας αναφέρετε με email ή  fax.

Ανακοίνωση για την ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων για «Μεταπτυχιακές σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11.00-15.00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

( συνημμένα θα βρείτε το κείμενο της ανακοίνωσης, αφίσα και πρόγραμμα της  εκδήλωσης)

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Γούλα

Υπεύθυνη Γραφείου Διασύνδεσης

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πανεπιστημιούπολη, 45110 Ιωάννινα

Τηλ.: 2651008454, Fax: 2651008686

email: career@uoi.gr

website: http://gd.uoi.gr

 

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και το Τμήμα ανακοινώνουν την έναρξη νέου  κύκλου Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 (Άνοιξη και Καλοκαίρι 2019), στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ημέρα ενημέρωσης Πρακτικής ειναι:

 

ΧΗΜΕΙΑΣ Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, ώρα 13:00 Αμφιθέατρο 2 Χημείας

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Από 12 έως 23 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για  τους φοιτητές των συμμετεχόντων Τμημάτων και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το

πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και οι διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής των φοιτητών. Επίσης θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο

δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά Τμήμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης (Ενότητα: «Νέα») https://goo.gl/rdCoef.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα κληθούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση, από τη Δευτέρα 19.11.2018 έως την Παρασκευή 30.11.2018 σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που θα περιγράφονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Νοεμβρίου 2019, στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, στην ιστοσελίδα: http://goo.gl/Wd270I.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, είτε την Άνοιξη, είτε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2019, θα πρέπει να κάνουν αίτηση στις παραπάνω ημερομηνίες. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019!

 Διαρκής ενημέρωση:

http://gpa.uoi.gr

https://www.facebook.com/gpauoi

https:://www.twitter.com/gpauoi

Επικοινωνία για φοιτητές: students@gpa.uoi.gr

Αναφορικά με το σύγγραμμα "Alberts B. - Βασικές Αρχές Κυτταρικής Βιολογίας 4η έκδοση", το οποίο προτείνεται στους φοιτητές του τμήματος  για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθημάτων σας, σας ενημερώνουμε ότι εντοπίσαμε λάθος το οποίο προέκυψε κατά την διαδικασία των εκτυπώσεων και αφορά στη μη εκτύπωση των αναφορών των εικόνων στο κείμενο (με bold μπλε χρώμα), από τη σελίδα 688 έως 748.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Τρίτη 13/11/2018 τα σημεία διανομής θα παραδίδουν στους φοιτητές φυλλάδιο Παροραμάτων των ανωτέρω σελίδων.

Θερμή παράκληση για την ενημέρωση των φοιτητών σας, ώστε να προβούν στην παραλαβή των διορθωμένων σελίδων.

Από τον εκδοτικό οίκο

( βλέπε συνημμένο αρχείο )

Όσοι φοιτητές πρόκειται  να ορκιστούν στην Ορκωμοσία στις 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 παρακαλούνται να προσέλθουν από τη Γραμματεία από τις 9:30 έως 11:00, κατά την προσέλευση τους υποχρεούνται να επιστρέψουν το πάσο (ακαδημαϊκή ταυτότητα).

δείτε συνημμένο

attachment: 

Το πρόγραμμα θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του τμήματος στην διεύθυνση:

http://www.chem.uoi.gr/sites/default/files/prog_metapt_mathimatwn.pdf

( επίσης βλέπε συνημμένο έγγραφο )

Τα Μαθηματικά του πρώτου έτους θα διδάσκονται από δώ και στο εξής κάθε Πέμπτη 3-6 και Παρασκευή 11-1 στο Αμφ2.

Από τη Γραμματεία

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Xeimerinou_2018-19.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

( βλέπε συνημμένο έγγραφο )

( βλέβε συνημμένο έγγραφο )

Η επιτροπή για την κατανομή των αιτούντων πτυχιακή εργασία αποτελούμενη από τους Δ. Χελά, Αναπλ. Καθηγήτρια, Α. Καλαμπούνια, Επικ. Καθηγητή, και Δ. Τάση, Επικ. Καθηγητή, λαμβάνοντας υπόψη τον κανονισμό για την εκπόνηση πτυχιακής εργασίας του Τμήματος και τις σχετικές αποφάσεις της ΓΣ  976/27-4-2018 του Τμήματος, εισηγείται την ανάθεση πτυχιακής εργασίας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Α/Α ΑΜ ΑΝΑΘΕΣΗ
1 4745 ΓΚΙΩΚΑΣ Δ.
2 4864 ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΟΓΛΟΥ Λ.
3 4810 ΚΑΛΑΜΠΟΥΝΙΑΣ Α.
4 4836 ΚΟΥΚΚΟΥ Α.Ε
5 4749 ΣΙΣΚΟΣ Μ.
6 4670 ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Δ.
7 4661 ΛΕΚΚΑ ΜΕ
8 4767 ΧΕΛΑ Δ.
9 4716 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ.
10 4793 ΣΑΚΚΑΣ Β.
11 4595 ΜΠΟΚΑΡΗΣ Ε.
12 4692 ΜΑΝΟΣ Ε.
13 4683 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ι.
14 4757 ΓΑΡΟΥΦΗΣ Α.
15 4832 χωρις αναθεση
16 4488 ΤΑΣΗΣ Δ.
17 4675 ΒΛΕΣΣΙΔΗΣ Α.
18 4717 ΠΕΤΡΑΚΗΣ Δ.
19 4794 ΡΟΥΣΣΗΣ Ι.
20 4760 ΤΣΙΠΗΣ Α.
21 4750 ΒΑΪΜΑΚΗΣ Τ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ

  • Η Γραμματεία του Τμήματός μας δέχεται τους φοιτητές κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 10:00 έως 13:00.
  • Παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά από τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας του Τμήματος http://www.chem.uoi.gr.
  • Με τον κωδικό για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου με τα Προσωπικά Στοιχεία (Κωδικός Χρήστη και Συνθηματικό) που θα δημιουργήσετε (1), θα πρέπει  να κάνετε:
  1.  Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων: (Οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου, ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://cronos.cc.uoi.gr. Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες μπορούν οι φοιτητές να κάνουν δηλώσεις μαθημάτων ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://www.chem.uoi.gr.
  2. Συγγραμμάτων: (Οι δηλώσεις των συγγραμμάτων (αφού γίνουν οι δηλώσεις των μαθημάτων) γίνονται στην ιστοσελίδα του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» http://eudoxus.gr/Students σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας.
  3. Αίτηση για έκδοση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας: (Οι αιτήσεις για έκδοση δελτίου ειδικού εισιτηρίου (Πάσο) γίνονται στην ιστοσελίδα: http://paso.minedu.gov.gr). Για περισσότερες πληροφορίες: http://academicid.minedu.gov.gr

Θα πρέπει να προσέξετε:

  • Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ!
  • Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

 

(1)  Ενεργοποίηση ηλεκτρονικού λογαριασμού

Στο πλαίσιο της ενοποίησης των παρεχομένων υπηρεσιών, θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιήσετε τον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας επισκεπτόμενοι το site https://uregister.uoi.gr/ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία (username) για πρόσβαση στο φοιτητολόγιο και στη συνέχεια να δημιουργήσετε κωδικό πρόσβασης, διατηρώντας το υφιστάμενο όνομα χρήστη (username). Οδηγίες για τη χρήση της διαδικασίας ενεργοποίησης λογαριασμού (uregister) βρίσκονται στην ιστοσελίδα https://cronos.cc.uoi.gr/unistudent/
Με τα νέα αυτά στοιχεία θα έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπως Ηλεκτρονική Γραμματεία (Φοιτητολόγιο), δήλωση Συγγραμμάτων (Εύδοξος), Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, wifi κ.α., από την 8η Οκτωβρίου 2018 και μεταγενέστερα.

Η ανάκτηση κωδικού γίνεται είτε με τη χρήση κινητού τηλεφώνου είτε με τη χρήση εξωτερικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (μη πανεπιστημιακό e-mail). Τα στοιχεία αυτά που θα εισάγετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας (αριθμός κινητού τηλεφώνου ή e-mail λογαριασμός) θα πρέπει να ταυτίζονται με τα στοιχεία που η Γραμματεία του Τμήματός σας έχει καταχωρήσει στην καρτέλα σας στο φοιτητολόγιο. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν, θα πρέπει να ενημερώσετε τη Γραμματεία του Τμήματός σας.
Πρόσβαση στο πανεπιστημιακό Webmail (για όσους φοιτητές έχουν λογαριασμό xxx@cc.uoi.gr)
 

Από τη Γραμματεία

Η Καμεράτα, Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 2016. Αποτελείται αποκλειστικά από φοιτητές όλων των Τμημάτων και Σχολών του Πανεπιστημίου, που έχουν ήδη μια ανάλογη μόρφωση και εκπαίδευση σε κάποιο μουσικό όργανο κλασικής ορχήστρας και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα Πανεπιστημιακά συμφωνικά σύνολα στην Ελλάδα που λειτουργούν σε τακτική βάση και με συνεχή καλλιτεχνική παρουσία, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Χλίτσιου

 Σχετικές πληροφορίες: http://www.uoi.gr/panepistimiaki-zoi/politismos/kamerata/ 

Αγαπητοί φοιτητές,
Σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προσφέρει στους φοιτητές και στα μέλη της ακαδημαϊκής του κοινότητας νέες σύγχρονες υπηρεσίες διαχείρισης δικτυακών λογαριασμών (Identity Management), σε συνεργασία με το Ελληνικό Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο GUnet. Η τρέχουσα διαδικασία ενεργοποίησης λογαριασμών ΔΕΝ αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου μας, οι οποίοι θα ενημερωθούν με επόμενη ανακοίνωση.
Ενεργοποίηση ηλεκτρονικού λογαριασμού
Στο πλαίσιο της ενοποίησης των παρεχομένων υπηρεσιών, θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιήσετε τον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας επισκεπτόμενοι το site https://uregister.uoi.gr/ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία (username, password) που σας δόθηκαν από τη Γραμματεία του Τμήματος για πρόσβαση στο φοιτητολόγιο και στη συνέχεια να επιλέξετε νέο κωδικό πρόσβασης, διατηρώντας το υφιστάμενο όνομα χρήστη (username). Οδηγίες για τη χρήση της διαδικασίας ενεργοποίησης λογαριασμού (uregister) βρίσκονται στην ιστοσελίδα https://cronos.cc.uoi.gr/unistudent/
Με τα νέα αυτά στοιχεία θα έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπως Ηλεκτρονική Γραμματεία (Φοιτητολόγιο), δήλωση Συγγραμμάτων (Εύδοξος), Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, wifi κ.α., από την 1η Οκτωβρίου 2018 και μεταγενέστερα. Μέχρι τότε, η πρόσβασή σας στις υπηρεσίες αυτές παρέχεται με τα στοιχεία που διατηρείτε σήμερα. Παρακαλούμε για την έγκαιρη ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού μέσω της υπηρεσίας URegister (https://uregister.uoi.gr)
Ανάκτηση ή αλλαγή Κωδικού πρόσβασης (password) ηλεκτρονικού λογαριασμού
Αφού ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας (και μετά την 1η Οκτωβρίου 2018), θα έχετε τη δυνατότητα, μέσω της υπηρεσίας https://mypassword.uoi.gr/ να αλλάξετε ή να ανακτήσετε τον κωδικό σας, σε περίπτωση που τον ξεχάσετε.
Η ανάκτηση κωδικού γίνεται είτε με τη χρήση κινητού τηλεφώνου είτε με τη χρήση εξωτερικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (μη πανεπιστημιακό e-mail). Τα στοιχεία αυτά που θα εισάγετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας (αριθμός κινητού τηλεφώνου ή e-mail λογαριασμός) θα πρέπει να ταυτίζονται με τα στοιχεία που η Γραμματεία του Τμήματός σας έχει καταχωρήσει στην καρτέλα σας στο φοιτητολόγιο. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν, θα πρέπει να ενημερώσετε τη Γραμματεία του Τμήματός σας.
Πρόσβαση στο πανεπιστημιακό Webmail (για όσους φοιτητές έχουν λογαριασμό xxx@cc.uoi.gr)
Επισημαίνεται ότι ο κωδικός πρόσβασης (password) στην υπηρεσία Webmail του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για όσους φοιτητές έχουν πανεπιστημιακό e-mail, παραμένει ως έχει και μετά την 1η Οκτωβρίου 2018. Η διαχείριση του πανεπιστημιακού Webmail γίνεται ανεξάρτητα από τον κωδικό πρόσβασης στις υπόλοιπες ιδρυματικές και ακαδημαϊκές υπηρεσίες. Θα ενημερωθείτε σύντομα για τη νέα υπηρεσία e-mail του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Σε περίπτωση που κατά την διαδικασία ενεργοποίησης λογαριασμού λάβετε μήνυμα λάθους παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος, αναφέροντας τον κωδικό σφάλματος.

Μεταδιδακτορική Έρευνα (Μ.Ε.) χαρακτηρίζεται αυτή που εκπονείται από κάτοχους διδακτορικού διπλώματος και δικαίωμα υποβολής αίτησης για διεξαγωγή Μ.Ε. έχουν οι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος από ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ισότιμου τίτλου σπουδών από ιδρύματα της αλλοδαπής, σε αντικείμενο συναφές με αυτό της προτεινόμενης Μεταδιδακτορικής Έρευνας.
Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας κατά την διάρκεια όλου του έτους.

Συνημμένα θα βρείτε τον κανονισμό και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Από τη Γραμματεία

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που προτίθενται να υποβάλλουν αίτηση ανάληψης πτυχιακής εργασίας για το χειμερινό εξάμηνο, ακαδ. έτους 2018-19 ότι οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Για την επιλογή θα ληφθούν υπόψη οι βαθμολογίες μέχρι και την εξεταστική του Ιουνίου και ο ελάχιστος αριθμός πιστωτικών μονάδων θα πρέπει να είναι 150 ECTS.

Από τη Γραμματεία

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Σύμφωνα με αποφάσεις των Γ.Σ. με αριθμ 949Α/18-5-2017 και 950α/ 26-5-2017, εις το εξής η Πτυχιακή Εργασία θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

δειτε συννημένο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ Α.Μ.

Σελίδες