You are here

Ανακοινώσεις Γραμματείας

Greek

Comments

Καλούνται οι φοιτητές, οι οποίοι υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής σε Τμήματα / Σχολές του Πανεπιστημίου μας, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους και να τους δοθεί πρόσβαση στις ακαδημαϊκές υπηρεσίες των Τμημάτων / Σχολών αυτών, να προσέλθουν στις αντίστοιχες Γραμματείες στο διάστημα από Δευτέρα 25/9/2017 έως Πέμπτη 5/10/2017, έχοντας μαζί τους τα κάτωθι δικαιολογητικά:

 1. την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, καθώς και απλή φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους αντίστοιχα,
 2. τυπωμένη και υπογραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής τους σε Τμήματα / Σχολές του Πανεπιστημίου μας (που υπέβαλαν στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), στην οποία θα φαίνεται και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και
 3. μία (1) φωτογραφία (ταυτότητας).

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για δωρεάν σίτιση θα πρέπει να καταθέσουν και εκκαθαριστικό της εφορίας.

****Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στους πρωτοετείς φοιτητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία μετεγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, θα αποδοθούν οι αναγκαίοι κωδικοί πρόσβασης κατά προτεραιότητα.

Σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η αυτοπρόσωπη παρουσία του φοιτητή στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος, και μόνο για εξαιρετικούς λόγους, ο φοιτητής μπορεί να απευθυνθεί στο ΚΕΠ του τόπου κατοικίας του, και να υποβάλει θεωρημένη (για τη γνησιότητα της υπογραφής του) αίτηση προς τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός του μαζί με επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητάς του και να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) τα παραπάνω έγγραφα, προκειμένου να του χορηγηθούν οι απαραίτητοι κωδικοί πρόσβασης, ώστε στη συνέχεια να λάβει μέρος στη διαδικασία των μετεγγραφών του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

•Η έναρξη των μαθημάτων της Αγγλικής γλώσσας θα γίνει ύστερα από σχετική ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στις Ανακοινώσεις του Τμήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Την Πέμπτη 21/9 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Χημικού στο αμφιθέατρο με βασική θεματολογία το ζήτημα της πτυχιακής και των προαπαιτουμένων. Στην Συνέλευση επίσης θα γίνει και ενημέρωση εκ μέρους το Δ.Σ. για αυτά που ειπώθηκαν στην συνάντηση με την Πρόεδρο του τμήματος κα.Λέκκα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Έγγραφο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με την προθεσμία εγγραφής στις Σχολές επιτυχίας των εισαγομένων στις Σχολές, Τμήματα ή εισαγωγικές κατευθύνσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών- Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
Η προθεσμία εγγραφής είναι από 22/9/2017 έως 29/9/2017.

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                            (για φοιτητές Πρώτου Έτους Σπουδών)

 

Οι παραδόσεις του μαθήματος του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών 1ου Εξαμήνου:

                                               «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Ι» (Kωδ. 1.1.)

                                                                    ή

                                               (Kωδ. Οδηγού Σπουδών ΧΗΥ101)

                                                              θα γίνονται

                                            κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 11:00-13:00

                                               στο Αμφιθέατρο 2-(Ι.Τσαγκάρη).

                                   Έναρξη μαθημάτων τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017.

 

                                                                    Οι διδάσκοντες

                                                 Καθηγητής Αθανάσιος  Βλεσσίδης

                                           Επίκουρος Καθηγητής Δημοσθένης Γκιώκας

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩΝ

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ -ΜΠΑΔΕΚΑ : AM 4076 ΕΩΣ 5021 (Φ2-124 αιθουσα Ισογειο Φυσικού)

Ρουσσης - Ακρίδα : ΑΜ 5022 ΕΩΣ 5356 (Χ3-216 ΧΗΜΙΚΟ)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ

attachment: 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Σύμφωνα με αποφάσεις των Γ.Σ. με αριθμ 949Α/18-5-2017 και 950α/ 26-5-2017, εις το εξής η Πτυχιακή Εργασία θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

δειτε συννημένο

Η έναρξη των μαθήματων στο Τμήμα Χημείας για όλα τα έτη σπουδών είναι η 25-9-2017 .

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.uoi.gr/panepistimiaki-zoi/politismos/kamerata/

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΦ ΚΑΙ ΥΔ ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Παναγοπούλου Αθανασία, Τσουμάγκας Βασίλειος, Μανώλης Άγγελος, Νικολή Αγγελική, Κύρος Λουκάς, Μάκη Γεωργία, Παπαδοπούλου Μαρία, Στεργίου Εμμανουήλ, Τσοτσάνη Ευθυμία, Στρομπούλη Χαραλαμπία, Γεννάτος Κων/νος, Ατλάσης Χρήστος, Ρούνης Λούης, Σταμούλη Λαμπρινή, Κώνστα Σπύρου, Παπαπέτρος Βασίλειος, Φώτου Κων/να, Σταμάτη Ελενίτσα, Ζαραβέλα Αλεξάνδρα, Μπάλας Βασίλειος, Τσιόλη Ευαγγελία, ρούτσης Δημήτριος, Πύργας Ευάγγελος, Ρέτσας Χρήστος, Ανδρέου Αριστείδης, Γιαννέλου Γεωργία, Βαρελά Καλλιόπη, Βλαχάβας Γεώργιος, Μακρυνίτσας Δημήτριος, Ζήκος Μιλτιάδης, Κούταλης Ευάγγελος, Μακρής Ελευθέριος, Καλπάκα Σταυρούλα, Θωμά Ιωάννα, Φαλάγκάρα Όλγα, Τοπαλίδης Αυγερινός, Στεργίου Παναγιώτα, Φούκης Αθανάσιος, Δημακόπουλος Κων/νος

 

attachment: 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ Α.Μ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΤΡΙΤΗ–ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΑΠΌ ΤΙΣ 11:00 - 13:00

Παρακαλούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΔΠΜΣ "Αγροχημεία" των ετών 2015-2016 και 2016-2017, για την καλύτερη επικοινωνία μας, να αποστείλλουν τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών τους ταχυδρομείων (e-mails) στη διεύθυνση agroeco@cc.uoi.gr

 • Από την Γραμματεία θα παραλάβετε τους ακαδημαϊκούς κωδικούς.
 • Σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η αυτοπρόσωπη παρουσία του φοιτητή στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος, και μόνο για εξαιρετικούς λόγους ο φοιτητής θα πρέπει να’ απευθυνθεί στο ΚΕΠ του τόπου κατοικίας του και να ζητήσει τους κωδικούς του.
 • Με τους κωδικούς για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου με τα Προσωπικά Στοιχεία (Κωδικός Χρήστη και Συνθηματικό) θα πρέπει  να κάνετε:
 1.  Ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων: Οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου, ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://cronos.cc.uoi.gr. Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες μπορούν οι φοιτητές να κάνουν δηλώσεις μαθημάτων είναι δεσμευτικές και οι ημερομηνίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Τμήματός μας: http://www.chem.uoi.gr.
 2. Δήλωση Συγγραμμάτων: Οι δηλώσεις των συγγραμμάτων (αφού γίνουν οι δηλώσεις των μαθημάτων) γίνονται στην ιστοσελίδα του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ» σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος μας Συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ»:http://eudoxus.gr/Students
 3. Αίτηση για έκδοση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας: Οι αιτήσεις για έκδοση δελτίου ειδικού εισιτηρίου (Πάσο) γίνονται μόνο στην ιστοσελίδα: http://paso.minedu.gov.gr. περισσότερες πληροφορίες: http://academicid.minedu.gov.gr
 • Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (CRONOS) ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
 • Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
 • ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ (link) ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ http://www.chem.uoi.gr/el/node/122